Seneste indlæg

 • Nyt domicil
  Vi har den store fornøjelse, at kunne afsløre, at vi fra den 13 december flytter vi i nye lokaler på Jegstrupvej 34, 8361 Hasselager.
 • Sjællandsafdeling frasolgt.
  Sjællandsafdeling frasolgt. Anker & Nygaard ApS har pr. 1. januar 2023 overdraget sine aktiviteter på Sjælland til sit associerede selskab Brandteknisk Service A/S. Overdragelsen sker efter nøje overvejelse om, hvordan vi kunne fortsætte med at tilbyde de samme ydelser til vores kunder som hidtil, og kunne tilføje assistance der er mere udførende og aflastende for
 • ISO9001:2015 Certificering
  Efter at være SKS og KLS godkendt, har vi valgt at blive ISO9001 certificeret, så pr. 8. juli 2021 blev vi ISO9001:2015 Certificeret.
 • Mekanisk brandventilation
  Efter at Jimmy Rasmussen ikke længer er iblandt os, kan vi stadig være behjælpelig med at få godkendt Automatiske Brandventilation Mekanisk (ABV-M) da Karl-Jørgen Dyrvig Jensen har bestået eksamen og er blevet certificeret.
 • Nyansættelse
  Det er med stor glæde, at vi pr. 1. april 2021, kan byde velkommen til vores nye projektledere Lars Grodt-Andersen, Lars skal regne tilbud og være projektleder på vores sager. Lars er certificeret ABA ag ABV-T hos DBI Vi ser frem til at Lars bliver en del af udvide vores firma og han kan vores

Præsentation af Anker & Nygaard ApS

Tryk på play for at se en video om os