Historie

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Selskabet Anker & Nygaard er dannet som en reaktion på, at ”nogen” altid tror, at de kan gøre tingene bedre og mere effektivt, end det bliver gjort, – og ”nogen” mener, at den rigtige måde at gøre det på, er selv at sætte dagsordenen for, hvordan det skal gøres. Og hvem er det så , disse ”nogen”?

Claus Anker Jørgensen og Ebbe Nygaard Pedersen har begge arbejdet med ABA /brandalarmanlæg gennem mange år.

Vi vil gennem vor virksomhed være med til at give installatører, sikringsfirmaer og andre med el-teknisk baggrund, mulighed for at tilbyde installation af godkendte brandalarm anlæg (ABA), automatisk talevarsling (AVA) og Automatisk Brand Ventilation(ABV) til deres kunder. Vi ønsker at tilbyde vor viden og erfaring med projektering og installation til disse firmaer, således at det er muligt for dem.

Ved at stille vor erfaring og ekspertise inden for ABA, AVA og ABV til rådighed, ønsker vi at installatører og sikringsfirmaer kan få en god oplevelse ud af at udvide deres sortiment med denne type installationsopgaver.

Anlæggene kan installeres på vor DBI godkendelse eller gennem installatørens egen godkendelse, såfremt han er registreret som dette.

Sammen med installatøren er det vort mål at sikre, at projektering, udførelse, myndighedskontakt, idriftsættelse og aflevering bliver en god oplevelse for både installatøren og hans kunde.

Den lovpligtige service udføres i henhold til de krav, love og regelsæt, der til enhver tid er gældende indenfor for området. Servicekontrakter kan udarbejdes under Anker & Nygaards godkendelse.