ABA Tekniker  (ABA, ABV, AVA) – Østjylland

Stillingen:

Vi søger en tekniker der selvstændigt kan arbejde med service, programmering og idriftsættelse af brandalarmer (ABA), brandventilation (ABV) og talevarsling (AVA).

Du skal assistere vores kunder med opstart af nye anlæg, fejlfinding, ændringer og anlægstilpasninger på eksisterende anlæg, samt assistere ved udførelse af lovpligtige serviceeftersyn og lignende. Desuden kan du forvente i mindre omfang at deltage i tilbudsregning og projektering af primært ABA-anlæg.

Anker & Nygaard, er en af landets førende uvildige rådgivere og installationer indenfor brandtekniske installationer.
Vi bor i Viby ved Århus. Da du flere gange ugentligt vil have behov for at afhente varer, er det en forudsætning at du har bopæl i acceptabel kørsels afstand herfra.

Kvalifikationer:

Vi forventer at du som minimum har en uddannelse som elektriker, automatikmekaniker eller lignende, gerne kombineret med en videregående uddannelse som installatør eller tilsvarende. Det er vigtigt, at du har arbejdet med ABA, og har gennemført kurserne Brand 1 og 2.

Du vil få en stor berøringsflade, så det er en forudsætning, at du som person er positiv og udadvendt. Du skal kunne arbejde selvstændigt, og være fleksibel og omstillingsparat i.f.t. de forskellige opgaver der forekommer.

Det er vigtigt at du har gode IT-kundskaber, kørekort, en ren straffeattest samt kan læse og forstå teknisk engelsk.

Der tilbydes:

Et udfordrende og alsidigt job i en virksomhed hvor omgangstonen er fri og uformel, og hvor stor selvstændighed og positiv samarbejdsvilje giver meget frie rammer i jobbet.

Virksomheden:

Anker & Nygaard er stiftet i 2007 af Claus og Ebbe, og vi har arbejdet med brandalarmeringsanlæg gennem mange år forud for dette.

Filosofien i virksomheden er at være uvildig rådgiver og projektstyrer og på den måde give installatører, sikringsfirmaer og andre med el-teknisk baggrund, mulighed for at tilbyde installation af godkendte brandalarm anlæg (ABA), automatisk talevarsling (AVA) og Automatisk Brand Ventilation (ABV) til deres kunder.

Se mere om os på www.an4.dk

Ansøgning:

Kan du se dig selv i denne stilling?
Ring og få en snak med Ebbe Nygaard Pedersen, tlf. 20306975 for at høre nærmer om jobbet eller send din ansøgning til enp@an4.dk.