Erfaren Teknisk Assistent til Brandtekniske installationer

Stillingen:

Arbejder du løsningsorienteret? Formår du at holde mange bolde i luften, samtidigt med at du viser en stor omhyggelighed i dit daglige arbejde, og kan du være den støttende hånd til projektlederne – Så er det lige dig, vi leder efter.

Anker & Nygaard er en af landets største brandtekniske installatører, der projekterer og idriftsætter brandtekniske installationer. Vores vision er at være det oplagte valg for el-installatører, når der skal laves brandtekniske installationer. Vi er videncenter og har stor erfaring med projektering og installationer. De erfaring stiller vi til rådighed for vores kunder, så de kan påtage sig opgaver inden for de brandtekniske områder.

Du bliver en del af et team på pt. 8 engagerede medarbejdere, der arbejder målrettet på at styre brandprojekter fra start til slut, samt sikre den efterfølgende drift og vedligehold.

Selskabet Anker & Nygaard tilbyder:

I jobbet skal du dels varetage en række selvstændige opgaver, tegne orienteringsplaner, assistere med projektering af brandtekniske opgaver, samt bistå på de enkelte sager med div. tilmeldinger, bestillinger, dokumentation og opfølgninger på bl.a. Drift og vedligehold.

Som ansøger er du kendetegnet ved at:

  • Have kendskab til at tegne orienteringsplaner til ABA-anlæg og gerne viden om/interesse for andre brandtekniske installationer.
  • Være vant til at håndtere komplekse projekter med korte deadlines
  • Sætte en ære i at aflevere opgaver med en høj kvalitet
  • Have stor teknisk forståelse for tegninger.
  • Have erfaring med at tegne i Revit / AutoCAD

Uddannet Teknisk Assistent med minimum 5-10 års erfaring. Du har en struktureret tilgang til hverdagen og har lysten til at udvikle dig i en projektrådgivningsvirksomhed. Du sidder måske som Teknisk Assistent ved et ingeniør- eller arkitektfirma, og har måske allerede i dag erfaring med brandtekniske installationer. Du trives og motiveres af at skabe struktur i administrative processer og opgaver.

Du besidder gode kommunikationsevner og så kan du bevare overblikket samt arbejde effektivt og struktureret. Som person fremstår du med positiv og motiverende adfærd, og det er naturligt for dig at bidrage til et godt sammenhold i afdelingen.

Uanset baggrund, så har du erfaring med brug af Revit / AutoCAD og generelt gode IT-kundskaber. Du fungerer godt med at arbejde selvstændigt i perioder, men du vægter også samarbejdet med dine øvrige kollegaer.

Praktisk information

Kan du se dig selv i denne stilling? Og har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte direktør Ebbe Nygaard Pedersen på tlf.: 20 30 69 75.

Send din ansøgning til enp@an4.dk

Stillingen er til besættelse hurtigst muligt. Ansøgningsfristen er 31.03.2023. Vi afholder samtaler løbende.