handshake600x500

ABA Tekniker – (ABA, ABV, AVA) – ØstjyllandStillingen:

Anker & Nygaard, som er en af landets førende uvildige rådgivere indenfor brandalarmeringsinstallationer søger nu en tekniker der selvstændigt kan arbejde med programmering og idriftsættelse af brandalarmer (ABA), brandventilation (ABV) og talevarsling (AVA).

Som tekniker skal du assistere vores kunder som i.f.b. med opstart af nye anlæg, fejlfinding, ændringer og anlægstilpasninger på eksisterende anlæg, samt assistere ved udførelse af lovpligtige serviceeftersyn og lignende. Desuden kan du forvente i mindre omfang at deltage i tilbudsregning og projektering af primært ABA anlæg.

Dine arbejdsopgaver vil være:

  • Konfiguration, programmering og idriftsættelse af anlæg.
  • Assistere kunder ved ændringer, fejlfinding m.m. på eksisterende anlæg.
  • Tilbudsregning, projektering af anlæg.

Virksomheden ligger i Viby ved Århus, og da du flere gange ugentligt vil have behov for at afhente varer, er det en forudsætning at du har bopæl i acceptabel kløreafstand herfra. Du vil primært komme til at arbejde med anlæg vest for Storebælt, men du skal være ndstillet på ind i mellem at assistere din kollega på Sjælland.

Kvalifikationer:

Vi forventer at du som minimum har en uddannelse som elektriker, automatikmekaniker eller lignende, gerne kombineret med en videregående uddannelse som installatør eller tilsvarende. Vigtigt er det at du har erfaring med installation/idriftsættelse af alarmanlæg, og har du erfaring med ABA og evt. gennemført kurserne Brand 1 og 2 er det en klar fordel.

Da du får en stor berøringsflade er det en forudsætning, at du som person er positiv og udadvendt. Du skal ligeledes kunne arbejde selvstændigt, og være fleksibel og forandringsparat i.f.t. de forskellige opgaver der kan forekomme.

Det er vigtigt at du generelt har gode it kundskaber, kørekort, en ren straffeattest samt kan læse og forstå teknisk engelsk.

Der tilbydes:

Et udfordrende og alsidigt job i en virksomhed hvor omgangstonen er fri, og hvor en stor selvstændighed og positiv samarbejdsvilje giver meget frie rammer i jobbet. Virksomheden lægger vægt på altid at løse opgaverne effektivt og til kundernes fulde tilfredshed, samtidig med at arbejdet udføres i et rart og uformelt miljø.

Virksomheden:

Anker & Nygaard er etableret i 2006 af Claus og Ebbe som begge har arbejdet med brandalarmeringsanlæg genne mange år forud for dette.

Filosofien i virksomheden er at være uvildig rådgiver og projektstyrer og på den måde give installatører, sikringsfirmaer og andre med el-teknisk baggrund, mulighed for at tilbyde installation af godkendte brandalarm anlæg (ABA), automatisk talevarsling (AVA) og Automatisk Brand Ventilation(ABV) til deres kunder.

Se mere om os på www.an4.dk

Ansøgning:

Alle henvendelser/ansøgninger bedes stilet til rekrutteringsfirmaet Profil Search, som vi samarbejder med om denne stilling. Er du interesseret i jobbet, bedes du sende skriftlig ansøgning og CV til Claus Bjerring på mail: cb@profilsearch.dk. Har du spørgsmål til stillingens indhold, eller ønsker du at høre nærmere om dine muligheder i jobbet, er du velkommen til at kontakte Claus Bjerring på tlf.: 86 91 55 55.