Firmaprofil

Selskabet Anker & Nygaard er dannet som en reaktion på, at ”nogen” altid tror, at de kan gøre tingene bedre og mere effektivt, end det bliver gjort, – og ”nogen” mener, at den rigtige måde at gøre det på, er selv at sætte dagsordenen for, hvordan det skal gøres. Og hvem er det så , disse ”nogen”?

Claus Anker Jørgensen og Ebbe Nygaard Pedersen har begge arbejdet med ABA /brandalarmanlæg gennem mange år.

Vi vil gennem vor virksomhed være med til at give installatører, sikringsfirmaer og andre med el-teknisk baggrund, mulighed for at tilbyde installation af godkendte brandalarm anlæg (ABA), automatisk talevarsling (AVA) og Automatisk Brand Ventilation(ABV) til deres kunder. Vi ønsker at tilbyde vor viden og erfaring med projektering og installation til disse firmaer, således at det er muligt for dem.

Ved at stille vor erfaring og ekspertise inden for ABA, AVA og ABV til rådighed, ønsker vi at installatører og sikringsfirmaer kan få en god oplevelse ud af at udvide deres sortiment med denne type installationsopgaver.

Anlæggene kan installeres på vor DBI godkendelse eller gennem installatørens egen godkendelse, såfremt han er registreret som dette.

Sammen med installatøren er det vort mål at sikre, at projektering, udførelse, myndighedskontakt, idriftsættelse og aflevering bliver en god oplevelse for både installatøren og hans kunde.

Den lovpligtige service udføres i henhold til de krav, love og regelsæt, der til enhver tid er gældende indenfor for området. Servicekontrakter kan udarbejdes under Anker & Nygaards godkendelse.


ebbe2
Ebbe Nygaard Pedersen

Ebbe Nygaard Pedersen er medejer og har en baggrund bl.a. som brandansvarlig i flere større danske virksomheder hvor han har været DBI certificeret.

Ebbe er uddannet el-installatør, og har drevet egen el-rådgivningsvirksomhed og er certificeret til ABA hos DBI.

Tlf.:  2030 6975

e-mail:  enp@an4.dk


jan2
Jan Juhl Petersen

Jan Juhl Petersen er medejer og er ansvarlig for vores Roskilde kontor. Jan har arbejdet med ABA som sit område i mange år, og har efter sin tid som projektmedarbejder i Esmi/ Schneider Electric, arbejdet som ABA inspektør i 5 år hos RMG-inspektion.

Tlf.: 3074 6625

e-mail: jjp@an4.dk


claus2
Claus Anker Jørgensen

Claus Anker Jørgensen er medejer og har sidst en baggrund som markedschef i Esmi A/S – Schneider Electric. Claus har arbejdet med ABA som sit primære arbejdsområde siden 1990.

Claus er uddannet Eksamineret sikringsleder hos NUSA og er certificeret til ABA, AVA og ABV-T hos DBI.

Tlf.: 3064 3311

e-mail:  caj@an4.dk


Jeppe Tom Friis

Jeppe Tom Friis er ansat som, projektsupporter hos Anker & Nygaard ApS pr. 1 april 2017. Jeppe er uddannet elektriker og har en baggrund som tekniker i sikringbranchen.

Tlf.: 5020 6622

e-mail: jtf@an4.dk


Jimmy Rasmussen

Jimmy Rasmussen er ansat som, projektleder hos Anker & Nygaard ApS pr. 15. marts 2017. Jimmy er uddannet elektriker og har en baggrund som projektledere ved Caverion.

Jimmy er certificeret til ABA, AVA og ABV-T og ABV-M hos DBI.

Tlf.: 5020 6626

e-mail: jr@an4.dk


Jette Vindeløv Nygaard

Jette Vindeløv Nygaard er ansat som, assistent hos Anker & Nygaard ApS pr. 1. juni 2016. Jette er uddannet kontorassistent og har en baggrund som HR assistent.

Tlf.: 3025 9600

e-mail: jette@an4.dk


Bjarke Sigaard Olesen

Bjarke Sigaard Olesen  er ansat som, projektsupporter hos Anker & Nygaard ApS pr. 1. maj 2018, han er tilknyttet vores Roskilde kontor. Bjarke er uddannet elektriker og kommer fra en stilling som montør hos P. Kilting A/S

Tlf.: 5020 6620

e-mail: bso@an4.dk


Morten Rasmussen

Morten Rasmussen er ansat som, projektleder hos Anker & Nygaard ApS pr. 15. januar 2020. Morten er uddannet elektriker og har en baggrund som ABA/AVA ansvarlig i Jamo Sikring .

Morten er certificeret til ABA, ABV-T  og AVA hos DBI.

Tlf.: 3060 6445

e-mail: mr@an4.dk


Karl-Jørgen Dyrvig Jensen

Karl-Jørgen Dyrvig Jensen er ansat som, projektleder hos Anker & Nygaard ApS pr. 17. februar 2020. Karl-Jørgen er uddannet elektriker og el-installatør og har en baggrund i driften på Give sygehus.

Tlf.: 3060 6433

e-mail: kdj@an4.dk


Thao Nguyen Le

Thao Nguyen Le er uddannet Teknisk assistent og sidder på vores Århus kontor, han kommer fra en stilling som tegner Teknisk assistent ved El:con i Århus. Thao har tegnet brandteknisk installationer herunder o-planer i mere end 20 år. Han har kompetencer i at tegne i AutoCAD og Revit.

Tlf.: 3024 3925

e-mail: tnl@an4.dk


Lars Grodt-Andersen

Lars Grodt-Andersen er uddannet elektriker og har siden ca. år 2000 arbejdet med sikring. Lars har været projektleder i nogle af de større installationsfirmaer de sidste mange år.

Lars er certificeret til ABA og ABV-T hos DBI

Tlf.: 3060 6481

e-mail: lga@an4.dk